Naam: Jeroen Haan
Functie: Voorzitter

Ik ben vanaf de oprichting van de Dorpsraad in 2014 bestuurslid en sinds november 2017 Voorzitter.
De reden om in de Dorpsraad zitting te nemen is dat we het goed hebben in Vroomshoop en de Geerdijk met alle faciliteiten en winkels die aanwezig zijn. Ik vind het belangrijk dat dit zo blijft en waar mogelijk verbeterd wordt.
Daarnaast vind ik het belangrijk dat inwoners elkaar beter leren vinden en niet in kleine groepjes allemaal hetzelfde willen uitvinden. Samen kunnen we Vroomshoop en Geerdijk nog mooier maken.

Naam: Betsie Ribberink
Functie: Penningmeester

Ik woon sinds 1956 in Vroomshoop, ben in 1951 geboren in het buurdorp Daarle. Ik ben getrouwd en we hebben twee dochters, en inmiddels 4 kleinkinderen.
Heb tot aan mijn pensioengerechtigde datum altijd met veel plezier gewerkt bij De Jong & Laan Accountants.
Inmiddels druk met allerlei vrijwilligerswerk o.a. bij de tennisvereniging, de dorpsraad en de programmaraad van Het Punt. Doe daarnaast op afroep ook nog wel eens wat werkzaamheden bij de protestantse kerk. Wat is jouw reden om je op te gegeven als lid van de dorpsraad werd er gevraagd bij de sollicitatie.  Mijn motivatie was en is : Vroomshoop en de Geerdijk op een positieve manier in de bekendheid te brengen, proberen om problemen op te lossen, een veilig leefklimaat te stimuleren, en waar nodig contacten te leggen tussen inwoners en besturen.

Naam: Riëtte Makkinga
Functie: Secretaris

Mijn naam is Riëtte Makkinga en ben al meer dan 30 jaar woonachtig in Vroomshoop.
Het dorp gaat mij zeer ter harte en ik hoop een steentje bij te dragen aan de leefbaarheid in ons dorp waar de laatste jaren al zoveel mooie dingen zijn gebeurd. De motivatie om zitting te nemen in de dorpsraad is om mee te kunnen denken en praten met allerlei initiatieven die vanuit de bevolking en gemeente op ons pad komen. Vroomshopers zijn mensen die eerst de kat uit de boom kijken maar als ze ervan overtuigd zijn er ook vol overtuiging voor gaan. Daar hou ik van en ik hoop dat we als dorpsraad en betrokken inwoners samen nog veel mooie projecten mogen realiseren.

Naam: Thijs Jansen
Functie: Raadslid

Mijn naam is Thijs Jansen. Ik ben lid van de dorpsraad Vroomshoop – Geerdijk.
Ik vind het mooi om te zien hoe de dorpsraad verschillende zaken voor het dorp oplost.
Hier deel vanuit maken maakt het nog meer bijzonder en geeft veel voldoening.
Ik hoop nog veel mooie dingen te kunnen doen voor ons mooie dorp.

Naam: Jos Veldhuis
Functie: Raadslid

Mijn naam is Jos Veldhuis, geboren Vroomshoper die ondanks enkele uitstapjes toch telkens weer terugkomt in ons mooie dorp.
Mijn voornaamste reden om in de dorpsraad plaats te nemen is dat ik graag wat wil betekenen voor Vroomshoop en de Geerdijk. Ik wil de mensen graag een stem proberen te geven richting de gemeente en hopelijk ook de gemeente dichterbij de mensen brengen.
Door met elkaar in gesprek te blijven maken we Vroomshoop en de Geerdijk mooier, beter en veiliger

Naan: Henry Ossevoort
Functie: Raadslid

Mijn naam is Henri Ossevoort en ik ben 74 jaar.
Geboren aan de Tonnendijk 35 in Vroomshoop en tegenwoordig woonachtig aan de Schoolstraat 79 te Geerdijk.
Inmiddels ben ik met pensioen, maar het als voormalig bouwkundige hebben klimaat/energie en milieu nog steeds mijn interesse.
Als lid van de dorpsraad Vroomshoop-Geerdijk hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan het welzijn van onze gemeenschap.

Naam: Ineke Kleinlugtebelt
Functie: Raadslid

Sinds mijn geboorte woon ik in Vroomshoop en ik ben ook nog lang niet van plan om te gaan vertrekken uit dit mooie dorp.
Op dit moment zit ik in het laatste jaar van mijn studie Accountancy, naast mijn studie vind ik het leuk om tijd door te brengen met mijn familie en vriendinnen.
Daarnaast ben ik ook actief voor de kinderen/jeugd van de Protestantse Gemeente te Vroomshoop.
Een reden voor mij om mij aan te sluiten bij de Dorpsraad is omdat ik graag wat wil betekenen voor Vroomshoop en Geerdijk. Ik wil graag de mensen van jong naar oud in deze plaatsen samenbrengen, met elkaar wil verbinden en er voor zorgen dat iedereen het fijn vind om hier te wonen.

Naam: Bert Jansen
Functie: Raadslid

Ik ben Bert Jansen, geboren en getogen in Vroomshoop.
In het begin van de dorpsraad Vroomshoop – Geerdijk was ik voorzitter, om eind 2017 het voorzittersstokje door te geven aan Jeroen Haan.
Mijn reden om lid te worden van de dorpsraad is omdat ik vind dat er een brug geslagen kan worden tussen de gemeente en de burgers.
Te vaak gehoord “ze doen er bij de gemeente toch niets aan”.. Daar probeer ik wat aan te doen.
“Gemeente Twenterand? dat zijn we met elkaar”.