Geldmaat actie

Geldmaat actie


September 2022

ZIe hieronder voor info over de actie. Laatste update: er is een gesprek geweest met Geldmaat, ze zoeken samen met ons naar een oplossing. We houden u op de hoogte! Klik hier voor het verslag.


Juni 2022

Wij zijn samen met de ondernemers uit Vroomshoop een actie begonnen om de storingen bij de pinautomaten in Twenterand terug te dringen. Hierbij hebben wij uw hulp nodig!

Het probleem speelt al ruim 1.5 jaar en wordt alleen maar erger. We hebben maar 1 geldmaat in Vroomshoop die bijna elk weekend buiten de openingstijden van de winkels buiten werking is. Daar moet wat aan gedaan worden! Wij hebben alle dorpsraden uit de Gemeente Twenterand en alle politieke partijen achter onze actie staan. Ervaart u ook steeds die ellendige storing of vindt u, net als wij, dat dit een basisvoorziening is die voor alle bewoners ten alle tijden beschikbaar moet zijn? Help ons!

Onderaan deze pagina vindt u 5 brieven 1 voor elk van de belangrijkste banken. Download de brieven, vul ze in, onderteken ze en:

  1. Stuur ze op. De adressen vindt u hieronder. Dit kan per post.
  2. Breng ze naar DNNS Fashion (Hammerstraat 2A) in Vroomshoop. Wij zorgen dan later voor verzending van de afgegeven brieven.
  3. De brieven liggen ook uitgeprint klaar bij verschillende ondernemers, dus kunt u de brieven niet printen? Vul ze daar ter plekke in en laat ze achter!


Hieronder de brieven met adressen waar u zelf de brieven naartoe kunt sturen:
Geldmaat bv

Postbus 5052

1380 GB  Weesp

Voorbeeld brief Geldmaat

ABN AMRO

Gustaf Mahlerlaan 10

1082 PP  Amsterdam

Voorbeeld brief ABN AMRO

Regiobank

Postbus 918

3500 AX  Utrecht

Voorbeeld brief Regiobank

Rabobank

Postbus 17100 

3500 HG  Utrecht

Voorbeeld brief Rabobank

ING Bank
Antwoordnummer 230 
1000 XA Amsterdam 

(Geen postzegel nodig)

Voorbeeld brief ING Bank


Voorbeeld brief algemeen en een zelf in te vullen brief


Voor meer informatie of vragen kunt u mailen met bert@dorpsraadvroomshoop.nl

Hier kunt u ook de storingen melden, we willen graag de datums en tijden weten!