Kinderzwerfboeken

Heeft u al eens gehoord van de kinderzwerfboeken? Heeft u nog een kinderboek over laat deze dan rondzwerven! Dat kunt u makkelijk zelf doen of het boek brengen naar het KinderzwerfboekStation Het Eerste Blokje aan de Eerste Blokweg 36, 7681 GN Vroomshoop. Hoe mooi is het om andere kinderen ook deze kinderboeken te laten lezen.Van 30 september t/m 11 oktober is het Kinderboekenweek. Omdat niet ieder kind nieuwe boeken kan kopen, wil de vereniging Kinderzwerfboek 100.000 boeken in heel Nederland uit zwerven sturen in de Kinderboekenweek. Helpen jullie mee? Kinderzwerfboek heeft als doel om zoveel mogelijk kinderboeken te laten zwerven door heel Nederland zodat ieder kind thuis en in de vrije tijd boeken kan lezen. Want… uit onderzoek blijkt dat kinderen die beschikking hebben over boeken en regelmatig lezen, een beter toekomstperspectief hebben.Meer info via: http://kinderzwerfboek.nl/nieuws/100-000-kinderboeken-laten-zwerven-helpen-jullie-mee/

Samen naar een mooier Vroomshoop en Geerdijk!
Dorpsraad Vroomshoop-Geerdijk