Vacature bestuurslid Dorpsraad Vroomshoop – Geerdijk

Dorpsraad Vroomshoop-Geerdijk is op zoek naar een algemeen bestuurslid. Als Dorpsraad houden we ons op alle mogelijke vlakken bezig t.b.v. Vroomshoop en Geerdijk. We onderhouden goed contact met de gemeente, verenigingen, stichtingen en omliggende dorpsraden/plaatselijk belangen. Als Dorpsraad zijn we niet alleen een verlengstuk van de inwoners richting de gemeente, maar geven we ook gevraagd en ongevraagd advies over uiteenlopende zaken binnen de gemeente Twenterand. Daarnaast pakken we zaken op die niets met de gemeente te maken hebben, zoals Vroomshoop Waakt, de DorpsKwizz en zijn we bijvoorbeeld aan het kijken naar de mogelijkheden voor een kabouterroute in het Zandstuvebos. Verder helpen we nieuwe stichtingen opzetten als daar vraag naar is, zoals de Avondvierdaagse en Aquapark De Zandstuve.

Dorpsraad Vroomshoop-Geerdijk bestaat uit 9 vrijwilligers uit alle leeftijdscategorie├źn met diverse achtergronden en interesses. Daarnaast heeft iedereen een eigen netwerk, waardoor we veel voelsprieten hebben en goed weten wat er in de Vroomshoopse en Geerdijkse bevolking zoal leeft.

De voorwaarden die wij stellen is dat de bestuurleden niet politiek actief zijn binnen de gemeente Twenterand en woonachtig zijn in Vroomshoop of Geerdijk.

Heb jij interesse in deze leuke en afwisselende bestuursfunctie, laat het dan weten via info@dorpsraadvroomshoop.nl en we nemen contact met jou op. Er is natuurlijk de mogelijkheid om eerst een aantal vergaderingen mee te kijken om te zien of het iets voor jou is en waar we ons allemaal mee bezig houden.