Dorpsraad steekt ouderen een hart onder de riem

Vanmiddag (vrijdag 10 april) hebben we als Dorpsraad Vroomshoop-Geerdijk de 96 bewoners van ZorgAccent Flierborgh Vroomshoop, Het Lindenborgh en Thuisgenoten Vroomshoop een kleinigheid aangeboden. Vanwege de coronacrisis zijn veel ouderen erg eenzaam momenteel. Helaas voor hen ook geen gezellig samenzijn met familie deze paasdagen. Voor ons een reden om deze mensen een hart onder de riem te steken en te laten weten dat de mensen uit Vroomshoop en Geerdijk aan hun denken.

Voor Het Flierborgh en Thuisgenoten zijn de attenties aangeboden aan het zorgpersoneel die ervoor zorgen dat iedere bewoner het presentje in ontvangst kan nemen. Bij het Lindenborgh zijn we zelf huis aan huis geweest waar, natuurlijk met de benodigde afstand, de aardigheidjes zijn aangeboden.

We ontvingen veel mooie reacties en een aantal bewoners was zichtbaar geroerd door deze actie. Goed om te zien dat met een klein gebaar deze mensen opgefleurd worden.

De attentie is mede mogelijk gemaakt door De Lelie Bloemen Vroomshoop, DA Drogisterij & parfumerie HemmerGemeenteBelangen Twenterand – GBT en een aantal particulieren.

Helaas hebben we niet alle ouderen in de rest van Vroomshoop en Geerdijk in beeld. Heeft u ook iemand in uw buurt die eenzaam is, stuur diegene dan even een kaartje, tekening of geef een kleinigheid. De mensen waarderen het ontzettend. Kleine moeite, groot plezier!

Daarnaast roepen we nogmaals op om de bewoners van Het Flierborgh, Het Lindenborgh en Thuisgenoten kaarten en tekeningen te blijven sturen. Het is voor velen van hen één van de weinige momenten van afleiding. Gewoon doen, je doet de mensen er ontzettend veel plezier mee.

Samen Vroomshoop en Geerdijk mooier maken, ook in deze moeilijke tijd!
Dorpsraad Vroomshoop-Geerdijk